Historische locatie in Delft
Recepties, vergaderingen en borrels
Prachtige exposities en meer
Leuke evenementen voor iedereen

Kunstsalon

De Sociëteit Het Meisjeshuis is bij uitstek een locatie als De Kunstsalon. Uitgangspunt is dat de kunstwerken passen in de sfeer van het Meisjeshuis

Op 10 januari 2020 werd De Kunstsalon geopend

Organisatie:  Lèneke Knipscheer en Wilma van Giersbergen, allebei kunsthistoricus, voor  kennis van zaken, Kees Frakking als helpende hand en Len Duymaer van Twist voor de coördinatie. We zijn van plan drie keer per jaar een tentoonstelling te organiseren van verschillende kunstuitingen, zoals schilderijen, beeldhouwwerk, foto’s, tekeningen, sieraden en wat er verder te bedenken is.

De huidige tentoonstelling laat werken zien van  zeven leden van het Meisjeshuis en deze loopt van 10 januari tot 11 september 2020, ipv tot 1 mei omdat het Meisjeshuis een paar maanden gesloten is geweest als gevolg van de Corona omstandigheden.

Voor de volgende tentoonstelling  die op 11 september zal beginnen hebben leden van het Meisjeshuis kunstenaars uit hun netwerk gevraagd hun werken in het Meisjeshuis tentoon te stellen. We kregen een bijzonder aanbod en hebben intussen een selectie gemaakt tot een mooi geheel.

De tentoonstelling wordt op 11 september geopend en zal tot 12 februari 2021 duren.