Historische locatie in Delft
Recepties, vergaderingen en borrels
Prachtige exposities en meer
Leuke evenementen voor iedereen

Diner & Lunch

De bijzondere ruimtes en prachtige locatie van Het Meisjeshuis lenen zich uitstekend voor een diner. Wij denken mee en geven samen vorm aan de wensen en vervolgens toveren wij Het Meisjeshuis om in een prachtige restaurant setting. Denk hierbij aan gedekte ronde tafels, sfeerverlichting en passende bediening. Wij denken mee over de invulling van het menu, kunnen hier de juiste wijn op afstemmen en serveren de diverse gangen uit. Uiteraard is naast een diner, ook een walking diner mogelijk of een buffet.

Naast de diner optie, is het natuurlijk ook mogelijk om te komen lunchen bij Het Meisjeshuis Delft. Wij hebben diverse arrangementen samengesteld, maar wij kunnen ook een lunch op maat samenstellen. Ook dit kan als walking lunch of als buffet worden verzorgd. De lunch arrangementen zijn ook perfect te combineren met een middag of ochtend vergaderen of voor of na een lezing. Een voorbeeld van een eventueel luncharrangement:

Luxe Lunch: Soep, diverse soorten broodjes, quiche, mini krentenbollen, sla, vers handfruit, melk en jus d’orange a €14,50 exclusief BTW

Op zoek naar meer informatie, of graag een offerte aanvraag ontvangen? Neem contact met ons op! Wij zijn Carlijn en Jessica van Eigen Bediening en verantwoordelijk voor de verzorging van uw partij of vergadering in Het Meisjeshuis Delft. 

Meer informatie? Stuur een mail naar info@hetmeisjeshuisdelft.nl of neem telefonisch contact met ons op 015 215 99 62.

 

Interesse in onze locatie? Neem contact op